Christian Bauer
Christian Bauer vad med i Fångarna på fortet. - Foto: TV4

Tittarna rasar på Christian Bauers medverkan i TV4

Det var under veckan som Christian Bauer, 58, medverkade i Fångarna på fortet. Men vissa av tv-tittarna kände sig inte direkt nöjda över det hela.


Fångarna på fortet har sänts sedan det goda 90-talet och än idag är tävlingsprogrammet ofantligt populärt ute i stugorna. Fortfarande tittar svenskarna friskt på det spännande programmet och i år gästas Gunde Svan och Agneta Sjödin av en rad nya, kända ansikten. 

Trots många nya ansikten har vissa tittare riktat kritik mot kanalen då de valt att ta in flera profiler som varit med tidigare. 

Flera riktade kritik mot att TV4 haft med profilerna tidigare. Bildkälla: TV4/Instagram

Men nu har det börjat synas en rad profiler som aldrig tidigare satt sin fot på fortet. En av dem var ingen mindre än Christian Bauer, 58. 

För den som inte har koll är Christian i dag gift med Pernilla Wahlgren och har därmed även blivit en stor del av tv-programmet Wahlgrens värld

TV4-tittarna: "Gift med en kändis"

Utöver sin nya realitypersonlighet så arbetar Bauer även som inköpschef på Ica inom segmentet hälsa och skönhet, han håller titt som tätt spinningpass och utmanar sig själv fysiskt genom att ställa upp i olika lopp såsom Vasaloppet. Utöver det har han ett flertal projekt på sidan av. 

Men den här gången pausade han alla sina åtaganden och istället var det dags för honom att visa sina skills i Fångarna på fortet. 

Men några av tittarna, de var väl inte toppennöjda. 

De ansåg nämligen att Bauer inte "gjort sig känd för någonting särskilt" och därför inte förtjänar sin plats. 

Några av kommentarerna lyder: 

Bauer fick några väl riktade kedjor mot sig. Bildkälla: TV4

Bauer själv har inte valt att svara på kritiken. Många tycks också vara nöjda med Bauers medverkan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!